Hızlı Erişim

Tadın Gücü: Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Yeniden Düşünmek


Yayın Yazar : GÖRÜR HAKAN

Yayın Türü : Bilimsel Kitap

Basım Tarihi : 2022

Yayınevi : Nobel Bilimsel Eserler

Editör : Nebioğlu Oğuz

Bölüm : Gastronomi İmajı Nasıl Şekillenir? Turist ve Destinasyon Perspektifinden Gastronomi İmajının Gelişimi Üzerine Kuramsal Bir Model Önerisi

ISBN Numarası : 978-625-433-322-4

Sayfa Sayıları : ss.35-58

Erişim Türü : 1

Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi

Yayın Dili : Türkçe

Diğer : Ulusal , Bölüm(ler) , 1 . basım , Türkçe , TÜRKİYE , Ankara