Tadın Gücü: Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Yeniden Düşünmek
Yayın Yazar : GÖRÜR HAKAN
Yayın Türü : Bilimsel Kitap
Basım Tarihi : 2022
Yayınevi : Nobel Bilimsel Eserler
Editör : Nebioğlu Oğuz
Bölüm : Gastronomi İmajı Nasıl Şekillenir? Turist ve Destinasyon Perspektifinden Gastronomi İmajının Gelişimi Üzerine Kuramsal Bir Model Önerisi
ISBN Numarası : 978-625-433-322-4
Sayfa Sayıları : ss.35-58
Erişim Türü : 1
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Dili : Türkçe
Diğer : Ulusal , Bölüm(ler) , 1 . basım , Türkçe , TÜRKİYE , Ankara