Tadın Gücü: Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Yeniden Düşünmek
Yayın Yazar : ÇELİK MERVE, ÇELİK MUHAMMET NECATİ
Yayın Türü : Bilimsel Kitap
Basım Tarihi : 2022
Yayınevi : Nobel Akademik Yayıncılık
Editör : Oğuz Nebioğlu
Bölüm : Küreselleşme ve Yerelleşme Diyalektiğinde Gastronomik Bir Ürün Çözümlemesi: Kahve
ISBN Numarası : 9786254333224
Sayfa Sayıları : ss.121-144
Erişim Türü : 1
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Dili : Türkçe
Diğer : Ulusal , Bölüm(ler) , 1 . basım , Türkçe , TÜRKİYE ,