Hızlı Erişim

Tadın Gücü: Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Yeniden Düşünmek


Yayın Yazar : ÇELİK MERVE, ÇELİK MUHAMMET NECATİ

Yayın Türü : Bilimsel Kitap

Basım Tarihi : 2022

Yayınevi : Nobel Akademik Yayıncılık

Editör : Oğuz Nebioğlu

Bölüm : Küreselleşme ve Yerelleşme Diyalektiğinde Gastronomik Bir Ürün Çözümlemesi: Kahve

ISBN Numarası : 9786254333224

Sayfa Sayıları : ss.121-144

Erişim Türü : 1

Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi

Yayın Dili : Türkçe

Diğer : Ulusal , Bölüm(ler) , 1 . basım , Türkçe , TÜRKİYE ,