DETERMINE THE EFFECTS OF FERMENTED AND PROBIOTIC ADDED DAIRY PRODUCTS ON DENTAL HEALTH PARAMETERS AND QUALITY OF HEALTH
Yayın Yazar : Çevik İrem, TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ, BIYIKLI ALİ EMRAH, SOYLU MELTEM, ÇELİK FATMA
Yayın Türü : Makale / Özgün Makale
Basım Tarihi : 1 . 2023
Dergi Adı : Turkish Journal of Health and Sport
Yayın dili: Türkçe
Cilt Numarası : 4
Sayi : 2
DOI Numarası : 10.29228/tjhealthsport.68941
Sayfa Sayıları : ss.81-85
Anahtar Kelimeler : Buffering capacity Fermented dairy products Oral and dental health OHIP-14
Endeks : EBSCOhost, Index Copernicus, EBSCO CINAHL Ultimate
Erişim Türü : Basılı+Elektronik
Alan Bilgisi : Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Halk Sağlığı>Buffering capacity Fermented dairy products Oral and dental health OHIP-14
Diğer: Uluslararası , Hakemli
Yayın Link :