Hızlı Erişim

DETERMINE THE EFFECTS OF FERMENTED AND PROBIOTIC ADDED DAIRY PRODUCTS ON DENTAL HEALTH PARAMETERS AND QUALITY OF HEALTH


Yayın Yazar : Çevik İrem, TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ, BIYIKLI ALİ EMRAH, SOYLU MELTEM, ÇELİK FATMA

Yayın Türü : Makale / Özgün Makale

Basım Tarihi : 1 . 2023

Dergi Adı : Turkish Journal of Health and Sport

Yayın dili: Türkçe

Cilt Numarası : 4

Sayi : 2

DOI Numarası : 10.29228/tjhealthsport.68941

Sayfa Sayıları : ss.81-85

Anahtar Kelimeler : Buffering capacity Fermented dairy products Oral and dental health OHIP-14

Endeks : EBSCOhost, Index Copernicus, EBSCO CINAHL Ultimate

Erişim Türü : Basılı+Elektronik

Alan Bilgisi : Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Halk Sağlığı>Buffering capacity Fermented dairy products Oral and dental health OHIP-14

Diğer: Uluslararası , Hakemli

Yayın Link :