Hızlı Erişim

Effects of Purslane, Stinging Nettle and Flax Seed Flours on Some Physicochemical and Sensory Properties of Naturally Fermented Turkish Style Semi-Dry Sausage (Sucuk)


Yayın Yazar : SADULLAHOĞLU SARI HATİCE,SARIÇOBAN CEMALETTİN

Yayın Türü : Makale / Özgün Makale

Basım Tarihi : 9 . 2016

Dergi Adı : International Journal of Applied Science and Technology

Yayın dili: İngilizce

Cilt Numarası : 6

Sayi : 3

DOI Numarası :

Sayfa Sayıları : ss.67-78

Endeks : Cabell's Directories of Publishing Opportunities, Ulrichsweb™

Erişim Türü : Basılı+Elektronik

Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Diğer: Uluslararası , Hakemli

Yayın Link :