Dr. Öğr. Üyesi ALİ EMRAH BIYIKLI

Dr. Öğr. Üyesi ALİ EMRAH BIYIKLI

Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri

  • Kurum Bilgi SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ, BESLENME VE DİYETETİK ANABİLİM DALI
  • UnvanDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

İletişim Bilgileri

  • Ofis BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
  • AdresSAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ

Biyografi

Araştırma Alanları

Beslenme ve Diyetetik

Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • Doktora

    GAZİ ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, BESLENME VE DİYETETİK (DR),

    2018 2012
  • Lisans

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ,BESLENME VE DİYETETİK PR.

    2007 2003
  • Yüksek Lisans

    SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, BESLENME EĞİTİMİ (YL) (TEZLİ),

    2011 2009

Yaptığı Tezler

  • BESLENME VE DİYETETİK (DR)

    Yatan Hastaların Beslenme Hizmetlerinden Memnuniyet Ölçeğinin Geliştirilmesi ve Uygulanması

    SANİYE BİLİCİ , 2018
    2018 2012
  • BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ

    , 2007
    2007 2003
  • BESLENME EĞİTİMİ (YL) (TEZLİ)

    Hastane mutfaklarında çalışan aşçıların gıda güvenliği bilgi ve uygulamalarının belirlenmesi: Konya il merkezi örneği

    Nazan Aktaş , 2011
    2011 2009

Yabancı Diller

  • İngilizce : 2017, YÖKDİL, 65.0

Deneyimler

Akademik Unvanlar

  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ/BESLENME VE DİYETETİK ANABİLİM DALI/

    2019
  • ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, AKŞEHİR KADİR YALLAGÖZ SAĞLIK YÜKSEKOKULU, SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/AKŞEHİR KADİR YALLAGÖZ SAĞLIK YÜKSEKOKULU/BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ/

    2019 2011

Yönetimsel Görevler

  • Bölüm Başkanı

    SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    2013 2013
  • MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı

    SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    2019 2013
  • Bölüm Başkanı

    SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    2019 2016
  • Bölüm Başkanı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2023 2019

Verilen Dersler

  • 2021-2022

    Ders Adı:Toplu Beslenme Sistemleri - 2 Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Beslenme İlkeleri-2 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Beslenme İlkeleri Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Beslenme ve Sağlık Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Mezuniyet Projesi -1 Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Beslenme İlkeleri-1 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Toplu Beslenme Sistemleri - 1 Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Genel Beslenme Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Sporcu Beslenmesi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Mezuniyet Projesi -2 Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Toplu Beslenme Sistemleri - 2 Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Beslenme İlkeleri-2 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Geleneksel Gıdalar Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:Beslenme ve Sağlık Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:Beslenme ve Diyetetik Alanında Klinik Uygulamalar - 1 Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:Seminer - 1 Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:Mezuniyet Projesi -1 Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:Toplu Beslenme Sistemleri - 1 Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:Beslenme İlkeleri-1 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Egzersiz ve Beslenme Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Sporcu Beslenmesi ve Ergojenik destekler Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Beslenme Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Beslenme İlkeleri Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Genel Beslenme Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Genel Beslenme Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Toplu Beslenme Sistemleri-1 Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Beslenme İlkeleri-2 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:Beslenme İlkeleri-2 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Beslenme İlkeleri-1 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Beslenme İlkeleri-1 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:Beslenme İlkeleri-1 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:Dünya Mutfağı Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Dünya Mutfağı Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Dünya Mutfağı Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ UYGULAMALARI-II Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ UYGULAMALARI-II Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ UYGULAMALARI-II Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ UYGULAMALARI-II Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:KLİNİK BESLENME UYGULAMALARI-II Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:KLİNİK BESLENME UYGULAMALARI-II Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:KLİNİK BESLENME UYGULAMALARI-II Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:KLİNİK BESLENME UYGULAMALARI-II Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ UYGULAMALARI-I Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ UYGULAMALARI-I Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ UYGULAMALARI-I Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ UYGULAMALARI-I Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:KLİNİK BESLENME UYGULAMALARI-I Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:KLİNİK BESLENME UYGULAMALARI-I Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:KLİNİK BESLENME UYGULAMALARI-I Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:TOPLUMDA BESLENME DURUMUNUN SAPTANMASI VE EPİDEMİYOLOJİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:TOPLUMDA BESLENME DURUMUNUN SAPTANMASI VE EPİDEMİYOLOJİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:TOPLUMDA BESLENME DURUMUNUN SAPTANMASI VE EPİDEMİYOLOJİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:TOPLUMDA BESLENME DURUMUNUN SAPTANMASI VE EPİDEMİYOLOJİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:BESLENME VE SAĞLIK Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:BESLENME Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:BESLENME EĞİTİMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:BESLENME EĞİTİMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:BESLENME EĞİTİMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:BESLENME EĞİTİMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ-I Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ-I Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ-I Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ-II Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ-II Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ-II Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ-2 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ-2 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ-2 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ-2 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ-2 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ-2 Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:MESLEĞE GİRİŞ VE DEONTOLOJİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:MESLEĞE GİRİŞ VE DEONTOLOJİ Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:MESLEĞE GİRİŞ VE DEONTOLOJİ Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:MESLEĞE GİRİŞ VE DEONTOLOJİ Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:MESLEĞE GİRİŞ VE DEONTOLOJİ Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:MESLEĞE GİRİŞ VE DEONTOLOJİ Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

Yayınlar & Eserler

MAKALELER

Can adherence to a Mediterranean diet reduce phobia of COVID-19?

TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ, BIYIKLI ALİ EMRAH, ŞARAHMAN KAHRAMAN CEREN, ALKAN TÜRKUÇAR SEMRA PROGRESS in NUTRITION,cilt.25, ss.1-7, 2023 (Scopus dergi )

Determine The Effects of Fermented and Probiotic Suplemented Dairy Products on Dental Health Parameters and Quality of Health

ÇEVİK İREM, TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ, BIYIKLI ALİ EMRAH, SOYLU MELTEM, ÇELİK FATMA Turkish Journal of Health and Sport,cilt.4, ss.81-85, 2023 (EBSCO dergi )

Development and validation of food services satisfaction scale for inpatients

BIYIKLI ALİ EMRAH, BİLİCİ SANİYE PROGRESS IN NUTRITION,cilt.23, ss.-, 2021 (SCI-Expanded dergi )

Hastane Beslenme Hizmetlerinde Hasta Memnuniyeti

BIYIKLI ALİ EMRAH,BİLİCİ SANİYE Journal of Nutrition and Dietetics,cilt.47, ss.91-99, 2019 (TR DİZİN dergi )

Selçuk üniversitesi tıp fakültesi öğrencilerinin enerji ve besin öğesi alımlarının değerlendirilmesi

TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH,ÇELİK BÜLENT Genel Tıp Dergisi,cilt.28, ss.28-33, 2018 (TR DİZİN dergi )

Glisemiks İndeks, Glisemik Yük ve Kanser

TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH,AKBULUT GAMZE Beslenme ve Diyet Dergisi,cilt.45, ss.70-76, 2017 (beslenme dergi )

DEMENTIA AND ANTIOXIDANTS

BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,ERSÖZ ELMAS I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATİC PLANTS,cilt., ss.-, 2017 (TABKON dergi )

Alzheimer hastalığı ve beslenme

BIYIKLI ALİ EMRAH,ŞANLIER NEVİN Genel Tip Dergisi,cilt.24, ss.62-65, 2015 (TR DİZİN dergi )

Evaluating the Relationship of Eating Behaviors of University Students with Body Mass Index and Self Esteem

ŞANLIER NEVİN,BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ Ecology of Food and Nutrition,cilt.54, ss.175-185, 2014 (SCI-Expanded dergi )

THE DETERMINATION OF THE KNOWLEDGE AND PRACTICES CONCERNING FOOD SAFETY FOR COOKS WORKING IN HOSPITAL KİTCHENS: KONYA CITY CENTRE SAMPLE

BIYIKLI ALİ EMRAH,AKTAŞ NAZAN INTERNATIONAL PEER-REVIEWED JOURNAL OF NUTRITION RESEARCH,cilt.1, ss.1-1, 2014 (EBSCO dergi )

Kısa Barsak Sendromunda Beslenme Desteği

BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,AKBULUT GAMZE Beslenme ve Diyet Dergisi,cilt.41, ss.156-162, 2013 (TR DİZİN dergi )

KONFERANS & SEMPOZYUM & HAKEMLİ KONGRE & ULUSAL TOPLANTI & BİLDİRİ KİTAPLARINDA YER ALAN YAYINLAR

Role of Parents In Nutritional Knowledge Levels of Adolescents BIYIKLI ALİ EMRAH

1st International Eurasia Health Science Congress, Trabzon, TÜRKİYE , ss.204-205, 2021.09.01

Determination of Satisfaction Status of Inpatients with Hospital Nutrition Services and Examination with Various Variables BIYIKLI ALİ EMRAH, BİLİCİ SANİYE

International Congress on Biological and Health Sciences, Afyon, TÜRKİYE , ss.42-48, 2021.03.28

identification of salt consumptions of adult individuals living in Akşehir DİLEK NAZİK MEZİYET,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH

3. İnternational Congress on Food Technology, , , ss.-, 2018.12.10

An important step in the health: Developing inpatient satisfaction scale for nutrition service BIYIKLI ALİ EMRAH,BİLİCİ SANİYE

3.Sağlık Bilimleri Kongresi, , , ss.-, 2018.12.09

Comprasion of the information, attitudes and consumptions of the adult individuals living in akşehir toward frozen food products DİLEK NAZİK MEZİYET,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH

3. İnternational Congress on Food Technology, , , ss.-, 2018.10.10

Identification of information, attitudes , and consumptions toward probiotic productsof adult individuals living in Akşehir. 3rd International Congress on Food Technology, 10-12 October 2018, Nevşehir.Dilek, N. M., Bıyıklı, A. E., Toptaş Bıyıklı, E., Identification of information, attitudes, and consumptionstoward whole-grain (whole-cereal) products of adult individuals living in Akşehir DİLEK NAZİK MEZİYET,BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ

3. İnternational Congress On Food Technology, , , ss.-, 2018.10.10

Identification of information, attitudes , and consumptions toward probiotic productsof adult individuals living in Akşehir DİLEK NAZİK MEZİYET,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH

3rd International Congress on Food Technology, , , ss.-, 2018.10.10

Identification of pasteurized (daily) and UHT milkconsumptions, and information levels of adult individuals living in Akşehir DİLEK NAZİK MEZİYET,BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ

3rd International Congress on Food Technology, , , ss.-, 2018.10.10

DETERMINATION OF RED AND WHITE MEAT CONSUMPTIONS OF ADULTINDIVIDUALS LIVING IN AKŞEHIR DİLEK NAZİK MEZİYET,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH

Dairy Science Park, , , ss.-, 2017.12.23

IDENTIFICATION OF THE PREFERENCES OF HEALTHY ADULTS ABOUTRED AND WHITE MEAT CONSUMPTION DİLEK NAZİK MEZİYET,BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ

Dairy Science Park, , , ss.-, 2017.12.23

IDENTIFICATION OF PROCESSED MEAT PRODUCTS CONSUMPTION OFHEALTHY ADULT INDIVIDUALS LIVING IN AKġEHIR DİLEK NAZİK MEZİYET,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH

Dairy Science Park, , , ss.-, 2017.12.23

MEASUREMENT OF AWARENESS LEVELS OF ADULT INDIVIDUALSLIVING IN AKġEHIR ABOUT FOOD SECURITY DİLEK NAZİK MEZİYET,BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ

Dairy Science Park, , , ss.-, 2017.12.23

The Effects Of Ginkgo Biloba On Alzheimer Disease ÇALIŞKAN GÖZDE,AVCI GÜLSEREN,İŞLER AYŞE,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH

1st International Congress On Medicinal And Aromatic Plants ‘Naturel and Healty Life’, Konya, TÜRKİYE , ss.721-727, 2017.05.31

USE OF PROBIOTIC IN INFLAMMATORY BOWEL DISEASES DEMİREZEN HİLAL,KUNDAKCI TUĞBA,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

RESVERATROL AND CANCER ÇELEBİ ELİF BEYZA,KAYA HÜDA ZEYNEP,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

GİNSENG AND CANCER CAN ESRA,ERYİĞİT SALİHA NUR,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

THE EFFECT OF CORNELIAN CHERRY ON THE RISK OF CANCER CAN ESRA,BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

THE EFFECTS OF OMEGA-3 POLYUNSATURATED FATTY ACIDS ON COGNITIVE FUNCTIONS BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,ERSÖZ ELMAS

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

DEMENTIA AND ANTIOXIDANTS BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,ERSÖZ ELMAS

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

LYCOPENE AND CANCER TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH,ERSÖZ ELMAS

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

GARLIC AND ITS EFFECTS ON HEALTH GİZLİCİ MERVE NUR,KAMALAK RUMEYSA,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

THE USE OF PROBIOTIC AND PREBIOTIC IN OBESITY ERDOĞAN TUĞBA,MERT NEZİRE,BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

THE EFFECTS OF GİNKGO BİLOBA ON ALZHEIMER DISEASE ÇALIŞKAN GÖZDE,AVCI GÜLSEREN,İŞLER AYŞE,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

NIGELLA SATIVA AND ITS EFFECT ON THE HEALTH ÖNCÜ MEKİYE,BEKAR BÜŞRA,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

PHYTOESTROGENS EFFECTS ON MENOPAUSE SYMPTOMS GÖZ BÜŞRA,ÇİL MÜBERRA,ÇELİK GÜLİZER,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH,ERSÖZ ELMAS

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

PHYTOESTROGENS EFFECTS ON CARDIOVASCULAR DISEASES ÇELİK GÜLİZER,ÇİL MÜBERRA,GÖZ BÜŞRA,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH,ERSÖZ ELMAS

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

PHYTOESTROGENS AND THYROID FUNCTIONS ÇELİK GÜLİZER,GÖZ BÜŞRA,ÇİL MÜBERRA,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,ERSÖZ ELMAS,BIYIKLI ALİ EMRAH

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

EFFECTS OF PHYTOESTROGEN SUPPLEMENTATION ON OBESITY AND TYPE II DIABETES ÇİL MÜBERRA,ÇELİK GÜLİZER,GÖZ BÜŞRA,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH,ERSÖZ ELMAS

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

PROSTATE CANCER AND PHYTOESTROGEN ÇİL MÜBERRA,GÖZ BÜŞRA,ÇELİK GÜLİZER,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,ERSÖZ ELMAS,BIYIKLI ALİ EMRAH

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

DETERMINATION OF SLIMMING HERBAL TEA CONSUMPTION OF COLLEGE STUDENTS ERSÖZ ELMAS,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH,TOP KÜBRA,YANAR SİBEL,TURAN HATİCE NUR,DİKİLİTAŞ HİLAL,GÜLER OKAN

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

DETERMINATION OF TEA CONSUMPTION VARIETY AND FREQUENCY OF PEOPLE LIVING IN AKŞEHIR ERSÖZ ELMAS,BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,KUTLUGÜN FATMA ŞEYDA,ÇİL MÜBERRA,GENÇ FATMA,TUNCER ZAHİDE,SİREN SİNAN

TABKON, , , ss.-, 2017.05.10

Konya Küflü Peyniri BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,IŞIK NERMİN

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, , TÜRKİYE , ss.-, 2017.04.17

Üniversite Öğrencilerinde Sağlıklı Yeme Takıntısı(Ortoreksiya Nervoza) ve Fiziksel Aktivite Düzeyinin Belirlenmesi BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,ERSÖZ ELMAS

7. Ulusal Obezite Kongresi, , TÜRKİYE , ss.-, 2016.12.08

Lohusa Şerbeti TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH,IŞIK NERMİN

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, , TÜRKİYE , ss.-, 2014.04.17

Evaluation of Nutrition Status and General Characteristics of School of Health Students Who Doing and not Doing Regular Physcial Activity TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,DİLEK NAZİK MEZİYET,ÇELİK BÜLENT

IX. International Nutrition and Dietetics Congress, , , ss.246-246, 2014.04.02

KİTAP & KİTAP BÖLÜMLERİ

Hastane Beslenme Hizmetleri Memnuniyet Değerlendirmesi BIYIKLI ALİ EMRAH

Hastanelerde Beslenme Hizmeti Yönetimi, Bilici Saniye,Editör, Nobel Kitapevi Ankara, ss.435-444, 2023

Toplumsal Boyutu İle Toplu Beslenme Hizmetlerinin Önemi BIYIKLI ALİ EMRAH, ŞARAHMAN KAHRAMAN CEREN

Türkiye Klinikleri Beslenme ve Diyetetik- Özel Konular Sağlığın Geliştirilmesinde Beslenme ve Diyetetik Yönünden Biyopsikososyal Yaklaşımlar, Ercan Aydan,Editör, Türkiye Klinikleri Ankara, ss.32-38, 2022

Tahıllar TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ, BIYIKLI ALİ EMRAH

Besin Hazırlama ve Pişirme Teknikleri, Nurhan Ünüsan,Editör, KTO Karatay Üniversitesi Yayınları Konya, ss.121-138, 2022

Beslenmede Bireysel Enerji İhtiyacının Belirlenmesi BIYIKLI ALİ EMRAH

Temel Beslenme, Savaş Hasan Basri,Editör, İstanbul Tıp Kitapevleri İstanbul, ss.41-54, 2021

Sağlıklı Gıda Hazırlamada Temel Prensipler BIYIKLI ALİ EMRAH

Temel Beslenme, Savaş Hasan Basri,Editör, İstanbul Tıp Kitapevleri İstanbul, ss.197-205, 2021

Editörlükler

Proje & Patent & Tasarım

Projeler

Patentler

  • Tasarımlar

    Bilimsel Çalışmalar

    Bilimsel Üyelikler & Hakemlikler

    BİLİMSEL ÜYELİKLER

    • Türkiye Diytisyenler Derneği

      Bilimsel Kuruluş

      Üye , 2011

    BİLİMSEL HAKEMLİKLER

    Sanatsal Faaliyetler

    Sanatsal Faaliyetler

    Başarılar

    ÖDÜLLER

    YÖKSİS ATIFLAR

    • 2021 Yılı Atıf Sayısı :0

    Duyuru & Doküman

    Duyurular

    Dokümanlar

    Diğer Faaliyetler

    DİĞER FAALİYETLER