Doç. SİNAN UZUNLU

Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri

  • Kurum Bilgi RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
  • UnvanDOÇENT

İletişim Bilgileri

  • Ofis GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • AdresRAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Biyografi

Araştırma Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Teknolojileri

Gıda Hijyeni ve Üretimi

Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • Yüksek Lisans

    AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ),

    2002 1999
  • Lisans

    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

    1999 1995
  • Doktora

    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR),

    2012 2008

Yaptığı Tezler

  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)

    Çiğ köftenin mikrobiyolojik kalitesi ve farklı muhafaza sıcaklık ve sürelerindeki mikrobiyal değişimin incelenmesi

    İBRAHİM YILDIRIM , 2002
    2002 1999
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

    , 1999
    1999 1995
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)

    Farklı gaz kompozisyonları ile modifiye atmosferde paketlenen mantının mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerindeki değişmeler

    IŞIL VAR ÖNGEL , 2012
    2012 2008

Yabancı Diller

  • İngilizce : 2018, YÖKDİL, 87.5

Deneyimler

Akademik Unvanlar

  • DOÇENT

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

    2021
  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

    2021 2018
  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ/UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU/ORGANİK TARIM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/

    2018 2012
  • ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    2004 1999

Yönetimsel Görevler

  • Komisyon Üyeliği

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2021
  • Yönetim Kurulu Üyeliği

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2020
  • Anabilim Dalı Başkanı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2021
  • Bölüm Başkanı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2021
  • Dekan Yardımcısı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2020
  • Enstitü Müdürü

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2019 2019
  • Arş. Uyg. Merkezi Müdürü

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2021 2018
  • Enstitü Müdür Yardımcısı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2019 2019
  • Bölüm Başkanı

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    2018 2014
  • MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    2014 2012

Verilen Dersler

  • 2019-2020

    Ders Adı:Danışmanlık Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:Temel Fotoğrafçılık Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:İş Sağlığı ve Güvenliği Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:Technology and RD Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:İş Hijyeni Sağlık Gözetimi ve Meslek Hastalıkları Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:Mühendislik Etiği Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:History and Philosophy of Science Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:Academic Language Skills Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:Kalite Güvence Sistemi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:Sağlık, Güvenlik ve Hijyen Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:İklim Bilgisi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Genel Mikrobiyoloji Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:Mühendislik Etiği Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Tarım Tarihi ve Deontolojisi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Türk Tarım Mevzuatı Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Ambalajlama Teknolojisi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Genel Mikrobiyoloji Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Organik Tarıma Giriş Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Organik Tarım Uygulamaları I-II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Tarım Ürünleri Mikrobiyolojisi Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:Tarım Ürünleri Mikrobiyolojisi Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Tarım Ürünleri Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Sayısal Karar Verme Teknikleri Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Tarım Ürünleri Mikrobiyolojisi Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Organik Tarıma Giriş Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Organik Tarım Uygulamaları -II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Sulama Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Hasad Sonrası Teknoloji Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:İş Etiği ve Sosyal Sorumluluk Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Gübreler ve Gübreleme Ders Saati: 5 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Tarım Ürünleri Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:Tarım Ürünleri Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:Tarım Ürünleri Mikrobiyolojisi Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:İngilizce -I Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:Genel Mikrobiyoloji Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:İngilizce -II Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:İngilizce -I Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

Yayınlar & Eserler

MAKALELER

Development of active packaging films based on poly (butylene adipate-co-terephthalate) and silver\u2013montmorillonite for shelf life extension of sea bream

Seray Manel, HADJ-HAMOU Assia Siham, UZUNLU SİNAN, Benhacin Fayçal Polymer Bulletin,cilt.79, ss.3573-3594, 2022 (SCI-Expanded dergi )

Antimicrobial effects of fruit sauces on some pathogenic bacteria in vitro and on chicken breast meat

VAR ÖNGEL IŞIL, UZUNLU SİNAN, DEĞİRMENCİ İSA Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society,cilt.72, ss.2703-2712, 2021 (SCI-Expanded dergi )

Microbial quality of a Confection (Tahini Halva) manufactured in Turkey

VAR ÖNGEL IŞIL,UZUNLU SİNAN,GÖK FUNDA Journal of Food Safety and Food Quality,cilt.71, ss.124-128, 2020 (SCI-Expanded dergi )

The effect of high hydrostatic pressure on some quality parameters of a traditional tortellini-like Turkish food (mantı) packed with at modified atmosphere

UZUNLU SİNAN,METHVEN LISA International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences,cilt.4, ss.262-270, 2020 (TR DİZİN dergi )

Effect of active antimicrobial films on the growth of pathogenic bacteria in mantı

UZUNLU SİNAN Food Science and Technology,cilt.39, ss.203-209, 2019 (SCI-Expanded dergi )

Assessment of Some Physicochemical and Microbiological Quality Parameters of Raw Meatballs Prepared With High Pressurized Meat

UZUNLU SİNAN GIDA,cilt.44, ss.340-347, 2019 (TR DİZİN dergi )

Laboratory antimicrobial activity of cinnamaldehyde and pomegranate-based polycaprolactone films

UZUNLU SİNAN,NIRANJAN KESHAVAN Journal of Applied Polymer Science,cilt.134, ss.45347-, 2017 (SCI dergi )

Effect of modified atmosphere packaging on the refrigerated storage of mantı

UZUNLU SİNAN,VAR ÖNGEL IŞIL Turkish Journal of Agriculture -Food Science and Technology,cilt.4, ss.36-40, 2016 (TR DİZİN dergi )

High Hydrostatic Pressure Inactivation of Total Aerobic Bacteria in Raw Meatball

UZUNLU SİNAN,NIRANJAN KESHAVAN Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi,cilt.22, ss.625-628, 2016 (TR DİZİN dergi )

Effect of Modified Atmosphere Packaging on Microbiological Quality of Mantı

UZUNLU SİNAN,VAR ÖNGEL IŞIL Food Science and Technology Research,cilt.22, ss.727-732, 2016 (SCI-Expanded dergi )

A Short Note on Active and Intelligent Food Packaging

UZUNLU SİNAN,NIRANJAN KESHAVAN MIiller Magazine,cilt., ss.64-66, 2014 (Google dergi )

Mantı, a global dish:possible applications in active and nanostructure packaging technologies

UZUNLU SİNAN,NIRANJAN KESHAVAN European International Journal of Science and Technology,cilt.3, ss.7-14, 2014 (Google Akademik dergi )

Un ekmek ve yaş pastalarda Rop hastalığına neden olan Bacillus sporlarının incelenmesi Gıda Dergisi Dünya Yayıncılık Şubat 74 78

VAR ÖNGEL IŞIL,ZORLUGENÇ BÜLENT,KABAK BÜLENT,UZUNLU SİNAN Dünya Gıda Dergisi,cilt., ss.74-78, 2012 (COPERNICUS dergi )

Effect of gamma irradiation on some principle microbiological and chemical quality parameters of raw Turkish meat ball

YILDIRIM İBRAHİM,UZUNLU SİNAN,TOPUZ AYHAN Food Control,cilt.16, ss.363-367, 2005 (SCI-Expanded dergi )

Survival characteristics of some pathogenic bacteria in vanilla ice cream at different storage periods

UZUNLU SİNAN,YILDIRIM İBRAHİM,DEMİR MUAMMER Journal of the Turkish Microbiological Society,cilt.34, ss.195-199, 2004 (TR DİZİN dergi )

Antalya İl merkezinde Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesinin İncelenmesi

UZUNLU SİNAN,YILDIRIM İBRAHİM,SERDENGEÇTİ NEJLA Türk Mikrobiyol Cem Derg.,cilt.34, ss.257-261, 2004 (TR DİZİN dergi )

Çiğ Köftenin Mikrobiyolojik Kalitesi ve Farklı Muhafaza Sıcaklık ve Sürelerindeki Mikrobiyal Değişiminin İncelenmesi

UZUNLU SİNAN,YILDIRIM İBRAHİM GIDA,cilt.28, ss.553-558, 2003 (TR DİZİN dergi )

KONFERANS & SEMPOZYUM & HAKEMLİ KONGRE & ULUSAL TOPLANTI & BİLDİRİ KİTAPLARINDA YER ALAN YAYINLAR

Intelligent packaging of food products UZUNLU SİNAN, GÜLEY ZİBA

International Congress on Agriculture in Alanya, Agriculture in the World, , TÜRKİYE , ss.212-, 2021.12.15

Adana İlinde Toplu Yiyecek Hizmeti Veren Bir Firmanın Hijyen Durumunun Değerlendirilmesi VAR ÖNGEL IŞIL, UZUNLU SİNAN, ÇELİK ÇAĞRI

TMC 2020 Çevrim İçi Mikrobiyoloji Semozyumu, , TÜRKİYE , ss.267-, 2020.12.27

Using bioplastics in food packaging UZUNLU SİNAN

3th International Conference on Food and Agricultural Economics, ALANYA/ANTALYA, TÜRKİYE , ss.-, 2019.07.01

Planning active packaging for organic production UZUNLU SİNAN

International Conference on Food and Agricultural Economics, Alanya/Antalya, TÜRKİYE , ss.161-, 2018.04.28

Thermal inactivation of some pathogenic bacteria in broth and mantı UZUNLU SİNAN,VAR ÖNGEL IŞIL

International Conference on Raw Materials to Procesed Foods, Antalya, TÜRKİYE , ss.35-, 2018.04.13

Requirement of an intelligent food packaging under modified atmosphere conditions VAR ÖNGEL IŞIL,UZUNLU SİNAN

Microbial Spoilers in Food 2017, QUIMPER, FRANSA , ss.83-, 2017.06.28

Evaluation of undergraduate students’ perception on time-temperature indicator VATANSEVER KEMAL,UZUNLU SİNAN

International Conference on Food and Agricultural Economics (ICFAEC) 2017, ALANYA/ANTALYA, TÜRKİYE , ss.258-259, 2017.04.28

Yüksek Hidrostatik Basınçla Çiğ Köftede Toplam Aerobik Bakteri İnaktivasyonu UZUNLU SİNAN

Türkiye 12. Gıda Kongresi, EDİRNE, TÜRKİYE , ss.338-338, 2016.10.15

Investigation of the Microbial Quality of theTraditional Simit Sold in Adana Turkey VAR ÖNGEL IŞIL,SAĞLAM SELİN,HESHMATI BEHZAD,BİLGEN BAŞKAYA,UZUNLU SİNAN

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus., SARAYBOSNA, BOSNA HERSEK , ss.649-, 2015.10.05

Evaluation of antimicrobial activity of seed flour and arils of pomegranate incorporated films UZUNLU SİNAN,SWAN JONATHAN,HERKEN EMİNE NUR,NIRANJAN KESHAVAN

27th IAPRI Symposium, VALENCIA, İSPANYA , ss.92-92, 2015.06.11

Sinnamaldehit ve Nar Metanolik Ekstraktı Filmlerinin Antimikrobiyal Aktivitesi UZUNLU SİNAN,KESHAVAN NIRANJAN

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, TÜRKİYE , ss.-, 2015.04.28

Thermal Tolerance of Some Microorganisms in Manti Determination of D values UZUNLU SİNAN,VAR ÖNGEL IŞIL

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Kuşadası, TÜRKİYE , ss.148-, 2014.05.26

Thermal Inactivation of Staphylococcus aureus in broth UZUNLU SİNAN,VAR ÖNGEL IŞIL

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Kuşadası, TÜRKİYE , ss.147-, 2014.05.26

Farklı Gaz Kompozisyonları İle Modifiye Atmosferde Paketlenen Mantının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerindeki Değişmeler UZUNLU SİNAN,VAR ÖNGEL IŞIL

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, TÜRKİYE , ss.-, 2014.04.17

Biyoçeşitliliğin Gıda Biyoteknolojisi ndeki Yeri UZUNLU SİNAN,VAR ÖNGEL IŞIL

Denizli Biyoçeşitliliği ve Önemi Çalıştayı, Denizli, TÜRKİYE , ss.37-40, 2013.11.29

S aureus un Sıvı Besiyerinde Termal İnaktivasyonu UZUNLU SİNAN

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, , TÜRKİYE , ss.-88, 2013.11.07

Determining Effect of Refrigeration and Modified Atmosphere Packaging on Shelf Life of Mantı Physical Chemical and Sensory Attributes UZUNLU SİNAN,VAR ÖNGEL IŞIL

26th IAPRI Symposium, , , ss.-179, 2013.06.10

Mantı Muhafazasında Akıllı Ambalaj Kullanımı UZUNLU SİNAN

II. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, , , ss.13-15, 2013.06.03

Investigation on the effect of lysosyme on Clostridium tyrobutyricum in vitro and on produced cheese 23rd International ICFMH Symposium FoodMicro 2012 Global Issues in Food Microbiology 3 7 September 2012 Istanbul VAR ÖNGEL IŞIL,ÖZKUL NESLİHAN,UZUNLU SİNAN

23rd International ICFMH Symposium, FoodMicro 2012 Global Issues in Food Microbiology, , , ss.-, 2012.09.03

Phage Applications in Food Safety Bacteriophages and Probiotics Alternatives to Antibiotics July 1 4 2012 Tbilisi Georgia VAR ÖNGEL IŞIL,UZUNLU SİNAN

Bacteriophages and Probiotics Alternatives to Antibiotics, , , ss.89-, 2012.07.01

Su Sirke ve Ticari Sanitizer ile Yıkamanın Ispanak Mikroflorası Üzerine Etkisi 3 Gıda Güvenliği Kongresi 3 4 Mayıs 2012 İstanbul UZUNLU SİNAN,VAR ÖNGEL IŞIL,DEMİREL I,ÖZMEN E,KARA Ş

3. Gıda Güvenliği Kongresi, , TÜRKİYE , ss.86-, 2012.05.03

Determination of Microbiological Quality of Tahin Helvas Obtained From Adana Turkey and Isolation of Salmonella spp VAR ÖNGEL IŞIL,UZUNLU SİNAN,GÖK FUNDA

The 21ST International ICFMH Symposium. Evolving Microbial Food Quality and Safety. FOOD MİCRO 2008, , , ss.-487, 2008.09.01

Bakteriyosinler ile Gıdaların Korunması YILDIRIM İBRAHİM,UZUNLU SİNAN,TARCAN NEJLA

8.Gıda Kongresi, , TÜRKİYE , ss.-41, 2004.05.26

Ultrasonik Dalgaların Mikroorganizmalar Üzerine Etkisi YILDIRIM İBRAHİM,UZUNLU SİNAN,TARCAN NEJLA

8. GIDA KONGRESİ, , TÜRKİYE , ss.-39, 2004.05.26

Antalya ilinde Bulunan Bazı Otellerin Kullanma ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Açıdan Değerlendirilmesi YILDIRIM İBRAHİM,UZUNLU SİNAN,RESUL A,TARCAN NEJLA

8. GIDA KONGRESİ, , TÜRKİYE , ss.-44, 2004.05.26

Frequency of Mycobacterium marinum isolated from Kepez fish production plant of Antalya Turkey YILDIRIM İBRAHİM,UZUNLU SİNAN

Aquaculture Europe 2003, , , ss.380-381, 2003.08.08

Investigation of microbiological safety of anchovy Engraulis encrasicolus and horse mackerel Trachurus trachurus sold in markets of Antalya UZUNLU SİNAN,YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU PINAR,GÖKOĞLU NALAN,YILDIRIM İBRAHİM

Aquaculture Europe 2003, , , ss.344-345, 2003.08.08

Predictive modelling of Listeria monocytogenes in seafoods UZUNLU SİNAN,YILDIRIM İBRAHİM

4th International Conference on Predictive Modelling in Foods, , , ss.299-301, 2003.06.15

Sağlıklı ve Besleyici bir Alg Chlorella UZUNLU SİNAN,YILDIRIM İBRAHİM

1. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, TÜRKİYE , ss.67-71, 2003.04.17

Kefirin Antimikrobiyal Özelliğinin Staphylococcus aureus Escherichia coli ve Enterococcus faecalis Mikroorganizmaları Üzerine Etkisinin İncelenmesi UZUNLU SİNAN,DURAK MUHAMMED ZEKİ,DEMİR MUAMMER,YILDIRIM İBRAHİM

1. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, ADANA, TÜRKİYE , ss.116-120, 2003.04.17

Antalya ili Yakın Çevresi Kaynak Sularının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri YILDIRIM İBRAHİM,UZUNLU SİNAN,AYDİLEK MEHMET

XXX. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, , TÜRKİYE , ss.-393, 2002.09.30

Antalya il merkezinde tüketime sunulan çiğ köftelerin mikrobiyolojik kalitesinin incelenmesi UZUNLU SİNAN,YILDIRIM İBRAHİM,SERDENGEÇTİ NEJLA

XXX. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, ANTALYA, TÜRKİYE , ss.273-273, 2002.09.30

Sade dondurmada bazı patojen bakterilerin farklı depolama sürelerinde canlı kalma özelliklerinin araştırılması UZUNLU SİNAN,YILDIRIM İBRAHİM,DEMİR MUAMMER

XXX. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, ANTALYA, TÜRKİYE , ss.273-273, 2002.09.30

Active and Intelligent Food Packaging in the Light of Sustainability UZUNLU SİNAN

International Conference on Polymer Materials, ALGIERS, CEZAYİR , ss.-,

KİTAP & KİTAP BÖLÜMLERİ

Principles of Fertilizer Use in Organic Agriculture UZUNLU SİNAN

Introduction and Application of Organic Fertilizers: as Protectors of Our Environment, Öztürk, M., Akram NA, Ashraf M, Türkyılmaz Ünal B,Editör, Cambridge Scholars Publishing CAMBRIDGE, ss.291-306, 2022

Introductory Chapter: Food Processing UZUNLU SİNAN, VAR ÖNGEL IŞIL

A Glance at Food Processing Applications. I. Var, & S. Uzunlu (Eds.), IntechOpen. https://doi.org/10.5772/intechopen.104528, I. Var, & S. Uzunlu,Editör, IntechOpen Londra, ss.1-4, 2022

Introductory Chapter: Active Antimicrobial Food Packaging UZUNLU SİNAN,VAR ÖNGEL IŞIL

Active Antimicrobial Food Packaging, Var Işıl, Uzunlu Sinan,Editör, InTechOpen LONDRA, ss.-, 2019

Editörlükler

A Glance at Food Processing Applications Editör

IntechOpen , ,2022

Uluslararası, Kitap, Basılı+Elektronik

Active Antimicrobial Food Packaging Editör

InTechOpen , SSCI ,2019

Uluslararası, Kitap, Basılı+Elektronik

Proje & Patent & Tasarım

Projeler

Patentler

  • Tasarımlar

    Bilimsel Çalışmalar

    BİLİMSEL ÇALIŞMALAR

    Bilimsel Üyelikler & Hakemlikler

    BİLİMSEL ÜYELİKLER

    • SCI (Society of Chemical Industry), London/U.K.

      Bilimsel Kuruluş

      Üye , 2014
    • TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ

      Bilimsel Kuruluş

      Üye , 2002

    BİLİMSEL HAKEMLİKLER

    Sanatsal Faaliyetler

    Sanatsal Faaliyetler

    Başarılar

    ÖDÜLLER

    • PATENT BAŞVURUSU TEŞVİK VE DESTEKLEME

      2012

      TÜBİTAK

    • AJ BANKS SEYAHAT BURSU

      2015

      SCI (SOCIETY OF CHEMICAL INDUSTRY), LONDRA

    • Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

      2017

      TÜBİTAK

    • Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

      2018

      TÜBİTAK

    • EN İYİ POSTER BİLDİRİ

      2020

      TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ

    YÖKSİS ATIFLAR

    • 2021 Yılı Atıf Sayısı :0

    Duyuru & Doküman

    Duyurular

    Dokümanlar

    Diğer Faaliyetler

    DİĞER FAALİYETLER