Doç. TUĞBA AKTAR KÜÇÜKASLAN

Doç. TUĞBA AKTAR KÜÇÜKASLAN

Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri

  • Kurum Bilgi RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
  • UnvanDOÇENT

İletişim Bilgileri

  • Ofis GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • AdresRAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Biyografi

Araştırma Alanları

Gıda Teknolojileri

Gıda Bilimi

Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • Yüksek Lisans

    University of Leeds {England}, , ,

    2012 2011
  • Doktora

    University of Leeds, , ,

    2015 2012
  • Lisans

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

    2010 2006

Yaptığı Tezler

  • Feasibility in Establishing a Universal Scale of Humans Perception of Hardness

    Jianshe Chen , 2012
    2012 2011
  • Determining the detection threshold for perception of selected textural attributes

    PROF. DR. JIANSHE CHEN ; DOÇ. DR. RAMMİLE ETTELAİE ; DR. MEL HOLMES , 2015
    2015 2012
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

    , 2010
    2010 2006

Yabancı Diller

  • İngilizce : 2022, YDS, 82,50000

Deneyimler

Akademik Unvanlar

  • DOÇENT

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE)/

    2023
  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

    2023 2017
  • ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

    2017 2016

Yönetimsel Görevler

  • Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2018
  • Erasmus Koordinatörü

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2017
  • Senato Üyeliği

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2022 2019
  • Yönetim Kurulu Üyeliği

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2020
  • Anabilim Dalı Başkanı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2021 2017
  • Bölüm Başkanı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2021 2017

Verilen Dersler

  • 2022-2023

    Ders Adı:Yüksek Lisans Tezi Ders Saati: 0 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Yüksek Lisans Danışmanlık Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi Ders Saati: 8 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Duyusal Analiz Yöntemleri Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Sensory Analysis Ders Saati: 3 , İngilizce,Yüksek Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Yüksek Lisans Tezi Ders Saati: 0 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Bitirme Projesi Ders Saati: 0 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Uzmanlık Alan Ders Saati: 8 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Bitirme Projesi Ders Saati: 0 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Physical Properties of Foods Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Sensory Analysis of Foods Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Traditional Foods Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Food Quality Control Ders Saati: 4 , İngilizce,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Heat Transfer Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:Introduction to Food Engineering Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Nutrition Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Graduation Project Ders Saati: 6 , İngilizce,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Academic Literacy Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Technology and R&D Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Mass Transfer Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Mühendislik Etiği Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Sağlıklı Yaşam Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Traditional Foods Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Introduction to Food Engineering Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:Nutrition Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Heat Transfer Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Uzmanlık Alan Ders Saati: 8 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Seminer Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Danışmanlık Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Shelf Life of Foods Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Traditional Foods Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Heat Transfer Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Introduction to Food Engineering Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Gıdalarda Nanoteknik ve Nanouygulamalar Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:Kolloid Gıdalar ve Nanoteknolojik Uygulamaları Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Danışmanlık Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Nanoteknolojik Fonksiyonel Gıda Tasarımı Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Nutrition Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Mass Transfer Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:Academic Literacy Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:Danışmanlık Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:Bilim Tarihi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:Nutrition Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:Mass Transfer Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:Bilim Tarihi ve Felsefesi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:Introduction to Food Engineering Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:Introduction to Food Engineering Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:Sağlıklı Yaşam Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Medya Okuryazarlığı Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Sağlıklı Yaşam Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Matematik II Ders Saati: 10 , Türkçe,Lisans

Yayınlar & Eserler

MAKALELER

Utilizing Drying Techniques to Enhance The Quality of Avocados and Bananas For Producing Value-Added Fruit Powders in Alanya, Turkeys Plantations: A Systematic Review

Lee Kelly, PRAVİNATA Linda, AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA ALKU Fen Bilimleri Dergisi, Alanya Alaaddin Keykubat University,cilt.5, ss.52-71, 2023 (Google Scholar dergi )

Effect of lactose hydrolysis and salt content on the physicochemical, microbiological, and sensory properties of ayran

Kocabaş Handan, ERGİN FİRUZE, AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA, KÜÇÜKÇETİN AHMET International Dairy Journal,cilt.129, ss.-, 2022 (SCI-Expanded dergi )

Physicochemical and sensory characterisation of different yoghurt production methods

AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA International Dairy Journal,cilt.125, ss.-, 2022 (SCI-Expanded dergi )

Determining the relationship between food texture and dental condition: First bite and chewing aspects

AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA, KARCI BİLGE, ÇITIR YÜCEL HANDE, ERGİN FİRUZE Archives of Oral Biology,cilt.141, ss.-, 2022 (SCI-Expanded dergi )

Plant protein enrichment effect on the physical, chemical, microbiological, and sensory characteristics of yogurt

BULUT MENEKŞE, ADAL KARAKAYA EDA, AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA Journal of Food Processing and Preservation,cilt.46, ss.-, 2022 (SCI-Expanded dergi )

Determining the Quality and Storage Stability of Pomegranate (Punica granatum L.) Seed Oil with Accelerated Shelf-Life Approach

ADAL KARAKAYA EDA, AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology,cilt.10, ss.1102-1107, 2022 (TR DİZİN dergi )

Physical, structural and sensory properties of wafer batter and wafer sheets influenced by various sources of grains

Nasabi Mahshad, Naderi Behnaz, Akbari Mehdi, AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA, Kieliszek Marek, Amini Mehdi LWT,cilt.149, ss.-, 2021 (SCI-Expanded dergi )

Use of Microalgae Biomass for Fortification of Food Products from Grain

Bazarnova Julia, Nilova Liudmila, Trukhina Elena, Bernavskaya Maya, Smyatskaya Yulia, AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA Foods,cilt.10, ss.-, 2021 (SCI-Expanded dergi )

Using spray-dried sugar beet molasses in ice cream as a novel bulking agent

Acan Betül Gizem,TOKER ÖMER SAİD,AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA,TAMTÜRK Faruk,PALABIYIK İBRAHİM,KONAR NEVZAT INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,cilt.55, ss.1298-1310, 2020 (SCI-Expanded dergi )

Perception of creaminess in foods

Upadhyay Rituja,AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA,CHEN Jianshe JOURNAL OF TEXTURE STUDIES,cilt.51, ss.375-388, 2020 (SCI-Expanded dergi )

Chocolate aroma: Factors, importance and analysis

TOKER ÖMER SAİD,PALABIYIK İBRAHİM,PIROUZIAN HANIYEH RASOULI,AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA,KONAR NEVZAT Trends in Food Science & Technology,cilt.99, ss.580-592, 2020 (SCI-Expanded dergi )

A Comparative Study of the Total Phenolic, Total Antioxidant, and Ascorbic Acid Contents of the Cistus criticus, Fermented Rooibos, and Green Tea Infusions

AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA DÜMF Mühendislik Dergisi,cilt.11, ss.1197-1204, 2020 (TR DİZİN dergi )

Determining the Arrhenius Kinetics of Avocado Oil: Oxidative Stability under Rancimat Test Conditions

AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA,ADAL EDA Foods,cilt.8, ss.1-13, 2019 (SCI-Expanded dergi )

Effect of Food Sector Workers’ on Food Hygiene Practices

AKTAR TUĞBA International Journal of Scientific and Technological Research,cilt.4, ss.43-49, 2018 (Leuphana Universität Lüneburg Germany, Leibniz Information Centre for Science and Technology and University Library, German National Library of Science and Technology, Open Academic Journals Index, Google Scholar, The Library Book, India Ciros Hi-Tech, Engineering Group, Research Junction, Heidelberg University Library, ULI Foundation, StudyLIB, Global Impact Factor: 0.787, Scientific Journals EU, CiteSeerx Scientific Literature Digital Library, Universität Vechta. Under review by Scopus and ISI Web of Knowledge. dergi )

Human roughness perception and possible factors effecting roughness sensation

AKTAR TUĞBA,CHEN JIANSHE,ETTELAIE RAMMILE,HOLMES MELVIN,HENSON BRIAN Journal of Texture Studies,cilt.48, ss.181-192, 2017 (SCI-Expanded dergi )

A methodology to evaluate the sensory properties of instant hot chocolate beverage with different fat contents: multi-criteria decision-making techniques approach

DOĞAN MAHMUT,ASLAN DUYGU,AKTAR TUĞBA,GÖKSEL SARAÇ MERYEM European Food Research and Technology,cilt.242, ss.953-966, 2016 (SCI-Expanded dergi )

A comparison between young and elderly adults investigating the manual and oral capabilities during the eating process

LAURA LAGUNA,AKTAR TUĞBA,ETTELAIE RAMMILE,HOLMES MELVIN,CHEN JIANSHE Journal of Texture Studies,cilt.47, ss.361-372, 2016 (SCI-Expanded dergi )

Combination of the Simple Additive (SAW) Approach and Mixture Design to Determine Optimum Cocoa Combination of the Hot Chocolate Beverage

DOĞAN MAHMUT,AKTAR TUĞBA,TOKER ÖMER SAİD,TATLISU NEVRUZ BERNA International Journal of Food Properties,cilt.18, ss.1677-1692, 2015 (SCI-Expanded dergi )

Evaluation of the Sensory Correlation between Touch Sensitivity and the Capacity to Discriminate Viscosity

AKTAR TUĞBA,CHEN Jianshe,ETTELAIE Rammile ,HOLMES MELVIN Journal of Sensory Studies,cilt.30, ss.98-107, 2015 (SCI-Expanded dergi )

Tactile sensitivity and capability of soft solid texture discrimination

AKTAR TUĞBA,CHEN Jianshe,ETTELAIE Rammile,HOLMES Melvin Journal of Texture Studies,cilt.46, ss.429-439, 2015 (SCI-Expanded dergi )

Optimization of gum combination in prebiotic instant hot chocolate beverage model system in terms of rheological aspect: mixture design approach

DOĞAN MAHMUT,TOKER ÖMER SAİD,AKTAR TUĞBA,GÖKSEL SARAÇ MERYEM Food and Bioprocess Technology,cilt.6, ss.783-794, 2013 (SCI-Expanded dergi )

KONFERANS & SEMPOZYUM & HAKEMLİ KONGRE & ULUSAL TOPLANTI & BİLDİRİ KİTAPLARINDA YER ALAN YAYINLAR

Zirai Uygulamalarda Gübre Çeşitliliğinin Meyve-Sebzelerde Ürün Kalitesine Etkisi ULUSOY AYŞE, AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA

3rd Congress of "International Agriculture - Food Science and Technology Journal (TURJAF), Malatya, TÜRKİYE , ss.-, 2023.09.29

Yaprak ve Çay İnfüzyonu Bakımından Alanya Ekolojik Koşullarında Yetişen Cistus Sp. Bitkisinin Bazı Temel Özelliklerinin Belirlenmesi KAYA ARMAĞAN, AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA, MURATHAN ZEHRA TUĞBA

International Congress on Agriculture in Alanya, Agriculture in the World (ICAAW2021), Antalya, TÜRKİYE , ss.-, 2021.10.31

Food Product Development: From the Consumers Aspect AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA

THE 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON EFFICIENT PRODUCTION AND PROCESSING "ICEPP-2021", Online, RUSYA FEDERASYONU , ss.-, 2021.03.25

The Effect of Supervisors Role in the Hygiene Practice Compliance of the Food Sector Workers YÜRÜR SENAY, AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA

THE 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON EFFICIENT PRODUCTION AND PROCESSING "ICEPP-2021", Online, RUSYA FEDERASYONU , ss.-, 2021.03.24

FOOD TEXTURE: SENSING, PERCEIVING AND TECHNOLOGICAL APPLICATIONS ADAL EDA,AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA

5. ULUSLARARASI MUHENDİSLİK MİMARLIK VE TASARIM KONGRESİ, İstanbul, TÜRKİYE , ss.-, 2019.12.28

Food Texture: Perceiving, Sensing and Technological Applications ADAL EDA,AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA

5th International Congress on Engineering, Architecture and Design, İstanbul, TÜRKİYE , ss.-, 2019.12.28

High Pressure Processing of Foods ADAL EDA, AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA

2nd Cilicia International Symposium on Engineering and Technology (CISET 2019), Mersin, TÜRKİYE , ss.-, 2019.11.06

How to make Functional Foods more Appealing by using Sensory Science? AKTAR TUĞBA

International Congress on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research, Antalya, TÜRKİYE , ss.-, 2018.12.21

EFFECT OF ORGANIZATIONAL COMMITMENT ON FOOD SAFETY ATTITUDE OF THE FOOD INDUSTRY EMPLOYEES AKTAR TUĞBA, YÜRÜR SENAY

TARAS SHEVCHENKO 1ST INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIALSCIENCES, KIEV, UKRAYNA , ss.-, 2018.08.30

Determination of the Oxidative Stability of Virgin Avocado Oil by Using Schall Oven Conditions AKTAR TUĞBA

ICAFOF 2018, İZMİR, TÜRKİYE , ss.-, 2018.05.01

Effect of Herbal Antioxidants on the Stability of Edible Oils: A Review AKTAR TUĞBA,ADAL EDA

ICAFOF 2018, İzmir, TÜRKİYE , ss.-, 2018.05.01

Could Avocado be the New Alternative for Healthy Unsaturated Oil Source? AKTAR TUĞBA,ADAL EDA

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, TÜRKİYE , ss.-, 2018.05.01

A sustainable source of Omega-3 fatty acids: Algal oil AKTAR TUĞBA,ADAL EDA

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, TÜRKİYE , ss.-, 2018.05.01

FOCUS SHIFT AND INNOVATIVE APPROACHES OF SENSORY ANALYSIS AKTAR TUĞBA

International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, TÜRKİYE , ss.-, 2018.05.01

CHARACTERISTIC COMPONENTS OF CISTUS: A REVIEW AKTAR TUĞBA,ADAL EDA

International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, TÜRKİYE , ss.-, 2018.05.01

Gıda İşletmelerinde Çalışanların Örgütsel Bağlılıklarının GıdaGüvenliği Açısından Önemi: Alanya İlinde Bir Araştırma AKTAR TUĞBA, YÜRÜR SENAY

I. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi, Antalya, TÜRKİYE , ss.-, 2017.12.01

A Review of Perilla Seed Oil; a good source of plant based Omega 3 and Omega-6 AKTAR TUĞBA,ADAL EDA

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants"Natural and Healthy Life", Konya, TÜRKİYE , ss.-, 2017.05.12

Rheological And Sensory Properties Of Instant Hot Chocolate Application Of Different Multi Criteria Decision Techniques To Determine Optimum Fat Composition DOĞAN MAHMUT, ASLAN TÜRKER DUYGU, AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA, GÖKSEL SARAÇ MERYEM

The 7th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS 2015, Zürih, İSVİÇRE , ss.-, 2015.06.07

Determination of semi-solid food texture discrimination capability and tactile sensitivity AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA, CHEN Jianshe, Ettelaie Rammile, Holmes Melvin

Food Science & Nutrition Industry Networking Event, Leeds, İNGİLTERE , ss.-, 2015.01.19

Foods with Feelings AKTAR TUĞBA,CHEN JIANSHE,ETTELAIE RAMMILE,HOLMES MELVIN

UNIVERSITY OF LEEDS SHOWCASE 2014, Leeds, İNGİLTERE , ss.-, 2014.12.03

Little influence of sensitivity on one s viscosity discrimination capability AKTAR TUĞBA,CHEN JIANSHE,ETTELAIE RAMMILE,HOLMES MELVIN

Food Oral Processing, Wageningen, The Netherlands, Wageningen, HOLLANDA , ss.-, 2014.06.01

Little influence of sensitivity on one s viscosity discrimination capability AKTAR TUĞBA,CHEN JIANSHE,ETTELAIE RAMMILE,HOLMES MELVIN

Annual PhD Conference, School of Food Science and Nutrition, University of Leeds, Leeds, İNGİLTERE , ss.-,

Toz tablet salça üretimi AKTAR TUĞBA,DOĞAN MAHMUT

Erciyes Üniversitesi, Proje Park’10., , TÜRKİYE , ss.-,

TOZ TABLET SALÇA AKTAR TUĞBA,DOĞAN MAHMUT

Özgün Çözümler Proje Pazarı ve Yarışması, Ege Üniversitesi, , TÜRKİYE , ss.-,

Fındıklı Üzüm Lokumu AKTAR TUĞBA,DOĞAN MAHMUT

Proje Park'09, , TÜRKİYE , ss.-,

Avokadonun katma değer kazandırılmış gıda ürünü potansiyeli ve kullanımı AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA

İnteraktif Avokado E-Çalıştayı, Online, TÜRKİYE , ss.-,

Valorisation of tropical fruit processing by-products: avocado case AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA

THE 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON EFFICIENT PRODUCTION AND PROCESSING "ICEPP-2022", Online, RUSYA FEDERASYONU , ss.-,

KİTAP & KİTAP BÖLÜMLERİ

İşlenmiş Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA

Temel Beslenme, Savaş, Hasan Basri,Editör, İstanbul Tıp Kitapevi , ss.-, 2021

Recent Trends and Challenges in Sensory and Perception Science AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA

Technological Developments in Food Preservation, Processing, and Storage, Seydi Yıkmış,Editör, IGI Global , ss.-, 2020

Sensory and Oral Processing of Semisolid Foods AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA,Upadhyay Rituja,CHEN Jianshe

Rheology of Semisolid Foods, Helen Joyner,Editör, Springer International Publishing , ss.-, 2019

DETERMINING THE FACTORS EFFECTING THE MOUTHFEEL AND TEXTURE PERCEPTION OF CHOCOLATE AKTAR TUĞBA

The Most Recent Studies in Science and Art, ,Editör, Gece Kitaplığı , ss.-, 2018

FUNCTIONAL FOOD CONCEPT AND ENHANCEMENT OF THE FUNCTIONALITY AKTAR TUĞBA

Innovative Approaches in Engineering, ,Editör, Gece Publishing , ss.-, 2018

Oral Journey of Chocolate From the First Bite to Swallowing AKTAR TUĞBA

Reserches on Science and Art in 21st Century Turkey, Arapgirlioglu, H., Atik, A., Elliott, R. L., and Turgeon, E.,Editör, Gece Kitaplığı , ss.1087-1092, 2017

Editörlükler

ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi Editör

Dergi Park , Google Scholar, Cosmos Impact Factor, ResearchBip Bielefeld Academic Search Engine (BASE) Asos Index International Innovative Journal Impact Factor(IIJIF) Scientific Indexing Services(SIS) ,2021

Ulusal, Dergi, Basılı

OCL - Oilseeds and fats, Crops and Lipids Special Issue: Efficient Production and Processing of Lipids and Oil crops Editör

Edp Sciences , Scopus ,2021

Uluslararası, Dergi, Basılı

Proje & Patent & Tasarım

Projeler

Patentler

  • Tasarımlar

    Bilimsel Çalışmalar

    BİLİMSEL ÇALIŞMALAR

    Bilimsel Üyelikler & Hakemlikler

    BİLİMSEL ÜYELİKLER

    BİLİMSEL HAKEMLİKLER

    Sanatsal Faaliyetler

    Sanatsal Faaliyetler

    Başarılar

    ÖDÜLLER

    • Proje Anadolu AR-GE Destek Proje Yarışması

      2009

      ORTA ANADOLU KALKINMA BİRLİĞİ

    • Showcase Postgraduate Research Conference

      2014

      University of Leeds

    • Hacettepe Teknokent A.Ş. Yaşam Bilimleri ve Teknolojileri – Fen Bilimleri ve Mühendislik Proje Yarışması

      2009

    • Akademik Başarı Ödülü

      2023

      ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    YÖKSİS ATIFLAR

    • 2021 Yılı Atıf Sayısı :0

    Duyuru & Doküman

    Duyurular

    Dokümanlar

    Diğer Faaliyetler

    DİĞER FAALİYETLER